Vanliga frågor när du skall börja träna

  1.  Kan jag börja träna fast jag inte är vältränad / ung / vig / modig? - Svar JA det spelar lite roll vad dina förutsättningar är eller inte, det som är viktigt är att du vill lära dig och vågar försöka. Resten löser vi tillsammans med tränare och träningskamrater.

  2.  Vad kostar det? - det beror lite på vilken typ av avtal du tecknar men du kan se ungefärliga priser på bokningssidan (det finns fler alternativ när du tecknar avtalet på klubben)

  3. Vad skall jag ha för kläder? - I Kali Sikaran använder vi inte bälten men graderna visas med olika färger på T-shirts. De flesta tränar i shorts och en vit tröja innan de skaffar en korrekt uniform (använd inte röd eller svart tröja då det motsvarar ett svart bälte)

  4. Vad skall jag välja? Kali Sikaran, Kickboxning eller Självförsvar? - Det beror på vad du vill ha ut av din träning, det bästa är att komma och prova ett pass och rådfråga instruktören.

  5. När kan jag börja? - Så fort som möjligt! Vi vet att majoriteten av dem som sitter hemma och funderar sällan kommer igång alls. JUST DO IT!

Kali Sikaran