Raymond Teibl

Instruktör: Kickboxning

Raymond Teibl

 

 

Raymond Teibl har tränat kampsport och Kickboxning sedan början av 80-talet. 1988 började han instruera på SRZ och 1992 på Iron Man Club. Raymond och Johan Skålberg har tränat med och mot varandra på klubbar och läger genom åren och när Johan frågade om Raymond vill starta en egen KSI Kickboxningsgrupp på klubben så var svaret ganska givet. Förutom att Raymond är en framgångsrik kickboxare så tränar han Kali Sikaran och andra Filippinska kamparter.

 

 

Grader och meriter:

  • 2″degree black belt kickboxning
  • Svenska landslaget i Full contact & Ligh contact
  • Svensk Mästare Light contact
  • SM 2:a Full contact
  • Phase 3 Kali Sikaran

Favoritblock inom Kali Sikaran är Daga

Raymond Teibl

Det du inte visste om Raymond:

Raymond medverkade även i pilotfilmningen av Redeem the Movie där Johan Skålberg var fighting koreograf. Raymond är en riktigt hundkille och älskar sina hundar.

Träna Kickboxning

[cleveryoutube video=”http://www.youtube.com/embed/PgLMSVUyhiY” vidstyle=”1″ pic=”http://www.kalisikaran.se/wp-content/uploads/2013/08/IMG_3737-e1376773588484.jpg” afterpic=”http://www.kalisikaran.se/wp-content/uploads/2011/08/Nya-kurser-börjar-nu.png” width=”” starttime=”” endtime=”” caption=”Kali Sikaran Göteborg – Raymond Teibl” showexpander=”off” alignment=”left” newser=”Börja träna Kickboxning NU!”]